Vorm geven aan jouw merk

Voordat ik startte als zelfstandig VRMGVR werkte ik jaren bij bureaus. Bij projecten was ik van begin tot eind betrokken. Van brainstorm en ontwerp tot complete designs en drukwerk. Ik heb daar dan ook een bak ervaring opgedaan en heb mijn eigen werkwijze gecreëerd. Ik doe liever niet aan teveel poespas, maar geef simpelweg op de best passende manier vorm aan jouw merk. Hoe groot of klein jouw merk ook is.

Hé, schoenmaker…

Jij bent goed in wat jij doet, ik ben goed in mijn vak. Het is ook niet voor niets dat jij dit nu leest, toch? Je wilt je bezighouden met je core business, dat geldt ook voor mij. Zo blijven we beiden bij onze leest. Ik weet op welk vlak ik voor jou van toegevoegde waarde kan zijn.

Voor aanvullende zaken werk ik samen met professionals waarvan ik weet wat ze voor jou kunnen betekenen. Denk aan webbouwers, filmmakers, fotografen, tekstschrijvers, 3D tekenaars, etc. Mensen met passie voor hun vak, die erg goed zijn in wat ze doen en die ook niet houden van poespas. Zo blijven de lijntjes lekker kort en ben jij zeker van een kneitergoed eindresultaat dat raakt!

"GEWOON LEKKER TO THE POINT, ZONDER POESPAS"

© 2024 Vrmgvr | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie door Sieronline